0721 237 430 / 0724 546 093 / 021 794 5547 office@avocat4u.ro

De ce marca înregistrata?

Marca înregistrată este reprezentarea fonetică, vizuală, conceptuală a firmei, este cartea ei de identitate, mai exact un ansamblu de semne a căror misiune esențială este aceea de a exprima identitatea unei organizatii, de a-i distinge propriile produse si servicii, puse pe piață respectiv prestate sub acea marcă, de cele ale competitorilor.
Marca înregistrată constituie un sistem de identitate vizuala, adica acele semne care vor reprezenta vizual organizatia in fata publicului sau.

Necesitatea înregistrării unei mărci:

  • permite recunoasterea imediata a companiei;
  • exprima caracterul sau atitudinea companiei;
  • creeaza un sentiment al familiaritatii si al credibilitatii;
  • devine o garantiei in plus a produselor și serviciilor.

 

O marcă poate fi un nume, un termen, un semn, un simbol, un desen sau o combinație între aceste elemente, rolul ei fiind acela de a vă identifica și a vă deosebi produsele sau serviciile, de cele ale concurenților.

Cine suntem?

Căvescu ṣi Asociaţii este o agenţie de proprietate industrială specializată ȋn domeniul mărcilor, și desenelor/modelelor industriale, cu experienţă ȋn înregistrarea ṣi protejarea drepturilor de proprietate industrială, precum și protecția acestora ȋmpotriva oricăror acte de ȋncălcare ṣi contrafacere.

Ce oferim?

Dăm identitate, culoare ṣi distinctivitate afacerii dvs, prin ȋnregistrarea mărcii ori a desenului/modelului industrial care vă reprezintă produsele ṣi serviciile.

In mod gratuit (cu excepţia taxelor oficiale), vă acordăm consultanţa aferentă depunerii unei cereri noi de marcă sau desen/model industrial, ṣi respectiv efectuarea unei cercetări documentare, anterior depunerii unei astfel de cereri, pentru a determina ṣansele de înregistrare.

De ce noi?

Vă asigurăm că onorariile practicate de noi sunt cele mai competitive și vă susţin efortul de a investi ȋn protejarea identității afacerii dvs. Ca exemplu, ȋnregistrarea unei mărci naţionale, indiferent de numărul de clase sau servicii, este de 500 lei, la care se adauga taxele oficiale.

Vă oferim consiliere gratuită, ȋn maxim 24 de ore de la primirea solicitarii dvs.

Pentru a primi o ofertă personalizată vă invităm să ne contactaţi la adresa de email office@avocat4u.ro.